21. april 2021

8 skarpe til Flemming Aaen Jensen

I ByensNyts føljeton med 8 skarpe spørgsmål til en lokal profil er vi denne gang kommet til Flemming Aaen Jensen, der gennem flere år har været aktiv som frivillig i bestyrelserne for bl.a. Hadsten Bio og LLIF/HIF og som også stiller op som kandidat til byrådet for Det Konservative Folkeparti.

Stilling: Jeg er IT Konsulentchef hos Atea hvor jeg har ansvaret for en flok specialiserede netværks og sikkerheds konsulenter.

  1. Hvor længe har du boet i 8370?

Jeg har boet i Hadsten siden en dejlig forårsdag i april 1968. Med andre ord hele mit liv som jo runder 53 år lige om lidt.

2. Hvad er du mest glad for ved at bo i 8370?:

For mig har Hadsten det jeg har brug for. På den ene side er den ikke større end at der er plads til nærhed og fællesskab. Man kender hinanden og sin by.

Hadsten er på den anden side stor nok der kan etableres gode kulturtilbud, et levende idræts og et forretningsliv. 

Jeg er også glad for at der findes en række firmaer i Hadsten der, skaber gode arbejdspladser. Det betyder at Hadsten bliver en by hvor man både lever og arbejder. Det er med til at skabe liv – ikke blot i weekenderne. Det er vigtigt at vi husker at støtte op om alle elementer, det er det der skaber en levende by.

Derudover er der jo en fantastisk natur omkring Hadsten og helt unikt med det fine miljø omkring åen der løber gennem byen.

3. Benytter du dig af de lokale kulturtilbud i 8370?

Ja det gør jeg så ofte og i så vid udstrækning det er muligt. Hvis man gør sig lidt umage og kigger godt efter,  foregår der rigtig mange gode ting i vores by. Som nævnt før er det vigtigt vi alle støtter op.

4. Dyrker du sport/motion i 8370?

Tror det ærlige svar er, “for lidt”. Jeg bruger ind imellem Hadsten Motions Center men, ellers bliver det mest til traveture i naturen.

5. Er du medlem af en forening i 8370?

Jeg er en af del af de frivillige bag Hadsten Bio. Dels er jeg en af dem der viser filmene for vores gæster, dels er jeg en del af bestyrelsen. Jeg er både stolt og ydmyg over at det er lykkedes os at skabe en god og velfungerende biograf i Hadsten. Det er i mine øjne til stor værdi både for de eksisterende borgere men, også i forhold til at tiltrække nye.

Jeg har indtil for nyligt være medlem af LLIF/HIF støtteforening. Formålet var her, gennem forskellige frivillige aktiviteter, at skaffe penge til LLIF/HIF. Det kunne være stævnegebyr, spilletøj, bolde osv. 

Jeg er medlem af Hadsten Rotary Klub. Udover at være et erhvervs netværk, støtter vi en række projekter lokalt, nationalt og internationalt. Derudover sætter jeg stor pris på det sociale fælleskab her også.

6. Har du et sted i 8370, som betyder noget særligt for dig?

Jeg tror der er flere: Juletid i Søndergade, en forårsdag ved søen i Favrskov, en gåtur rundt om Kollerup, en god håndboldkamp i Vestjysk Bank Arena, koncert i Sløjfen osv

Jeg synes Hadsten har meget at byde på hvis man ser efter.

7. Har du et godt tip til folk der lige er flyttet til byen eller måske et tip, som alle bare burde kende til?

Engager jer i fællesskabet, find en forening, en klub, et interessefælleskab eller lignende. Du får rigtig rigtig meget tilbage for din indsats.

8. 8370 har jo det meste, men er der noget som du savner?

Ja vi har det meste men, vi skal jo stadig være ambitiøse. Jeg ser frem til implementeringen af midtby planen. Vores midtby skal udvikles med flere boliger og en gennemtænkt planlægning af vores midtby.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
broken clouds
8.5 ° C
10 °
7.8 °
50 %
11.3kmh
75 %
ons
8 °
tors
11 °
fre
10 °
lør
9 °
søn
11 °