15. juni 2021

Begejstret forfatter i Hadsten

Da den populære og topaktuelle forfatter Leonora Christina Skov i lørdags var i Hadsten blev hun overvældet af et imponerende fremmøde, mange forudbestillinger og en dynamisk boghandler.

På Instagram skriver forfatteren: “En af de butikker, der stod højt på min liste, var Bogormen i Hadsten. Ikke at jeg havde besøgt butikken eller anede, om jeg havde læsere i byen, men jeg huskede den dynamiske ejer, Marie-Louise Kannerup. Min første tanke var, at hun virkede som en gave til enhver by. Jeg mødte hende, da hun trådte til i 11. time efter et afbud og solgte bøger til mit arrangement i Randers i 2019, og her nævnte hun, at hun sjældent fik forfatterbesøg”.

Og Leonora Chrsitina Skov hun skriver videre: “Det besluttede jeg at lave om på. Jeg forestillede mig, at bogormenhadsten nok var en lille butik, og at der nok ikke ville komme ret mange læsere sådan en lørdag eftermiddag midt i pinsen, ”men så kan jeg jo signere nogle bøger til butikken,” sagde jeg til Pernille (forlagets salgschef: red), da vi gik ned ad Hadstens gågade i regnvejr.

”Jeg tror, det er derhenne,” sagde Pernille og pegede på noget, der unægtelig lignede en kø udenfor en meget stor butik. Og det var det. Da jeg trådte indenfor, blev jeg mødt af et imponerende fremmøde, en kæmpe stak forudbestillinger, røde og blå balloner, Asti i krystalglas og speciallavede minimuffins, der matchede marmoreringen i min bog. Dynamisk, indeed”.

Forfatteren Leonora Christina Skovs kommentar på Instagram

Det må jo siges at være en flot kommentar fra forfatteren til Hadstens boghandler Marie-Louise Kannerup. Et “Godt gået!”, skal der lyde her fra ByensNyt.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
broken clouds
17.4 ° C
18.6 °
16.1 °
54 %
6.4kmh
59 %
tirs
16 °
ons
20 °
tors
24 °
fre
21 °
lør
23 °