21. april 2021

Bogormen vil bare i gang – åbner lige efter midnat mandag

De nåede lige at runde to måneder med lukkede døre til butikkerne, men på mandag må langt de fleste butikker i Hadsten igen åbne, og i Bogormen kan de slet ikke vente. Her åbner man såmænd klokken 00.01 natten til mandag.

Det er Marie-Louise der ejer Bogormen i Hadsten, og da ByensNyt er forbi, er hun og en medarbejder i fuld sving med at gøre butikken helt klar til åbning, som altså helt utraditionelt bliver med start midt om natten.

“Vi kan slet ikke vente med at åbne, og derfor tænkte jeg, at det kunne være sjovt og anderledes at åbne lige efter midnat, så det gør vi så. Der bliver masser af gode tilbud med 30 procent på hele sortimentet, dog ikke det der i forvejen er sat ned, og det tilbud gælder frem til klokken 05.00. Derefter, indtil vi lukker mandag, er der 20 procents rabat”, fortæller Marie-Louise.

Ventetiden er blevet brugt ganske fornuftigt med at få lagt nyt gulv i den forreste del af butikken, og flyttet rundt på dele af sortimentet, så noget af det som før har været gemt lidt væk, er kommet frem i lyset.

“Vi har fået lavet et helt nyt kreativt afsnit, både til voksne og børn, hvilket er noget vi har talt om længe, at vi gerne ville lave, men tiden i det daglige har bare ikke været der, så det blev der så tid til nu. Vi har også fået lidt mere hyldeplads ind, så vi kan fordele tingene lidt mere, hvilket også er blevet godt. Så vi har faktisk brugt tiden ganske fornuftigt, selvom at vi jo hellere ville have haft åbent”, lyder det fra Marie-Louise der fortsætter:

“Vi har ikke helt fået de bøger hjem endnu, som vi normalt plejer, men vi har været lidt forsigtige på den del, så vi ikke pludselig kom til at stå med et alt for stort varelager, så lige nu mangler vi lidt, men det er på vej, og jeg håber at det når at komme hjem inden mandag”

I videoen fortæller Marie-Louise meget mere omkring, hvad der skal ske på mandag, og hvordan butikken er blevet indrettet.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
broken clouds
8.5 ° C
10 °
7.8 °
50 %
11.3kmh
75 %
ons
8 °
tors
11 °
fre
10 °
lør
9 °
søn
11 °