21. april 2021

De knokler i Østergade – Klar til at åbne 1. april

Den gamle grillbar i Østergade undergår lige nu en total forvandling, og 1. april åbner dørene til en helt ny thai og sushirestaurant. Det hele er blevet istandsat og nyt inventar er ved at blive monteret, og man kan allerede nu fornemme, at der er tænkt over tingene, så pladsen bliver udnyttet optimalt.

Det er Ratchanan Khunnen, der sammen med sin mand, Sven Bækhøj Jensen, er i gang med at gøre de sidste ting klar, da ByensNyt kigger ind i den gamle grillbar, der altså nu skifter stil og navn til PumPui, der betyder noget i retning af mæt og veltilpas, og får fokus på det asiatiske i form af sushi og thaimad. Det er Ratchanan der, sammen med to andre, skal stå for den daglige drift, og hun glæder sig til, at åbne i næste uge.

“Vi kommer til at holde åbent alle ugens syv dage til en start, og så ser vi hen ad vejen, om der er en dag, hvor det giver mening at holde lukket. Mandag til fredag åbner vi klokken 11, så man også kan få sin frokost her, enten som take-away eller ved en af de seks pladser, som kommer til at være her i lokalet”, fortæller Ratchanan der indtil for nylig var køkkenchef på Tuk-Tuk i Hørning, der også har samme kombination af thai og sushi på menukortet. Hun tilføjer i forhold til prisniveauet:

“Vi får retter fra 49 kroner og så op til 89 kroner i forhold til det thailandske, mens vi kommer til at være meget konkurrencedygtige på vores sushi. Vi får to kokke plus mig på fuldtid, og så kommer der afløsere på, når det er nødvendigt med mere hjælp, primært i weekenden”

Ratchanan var i fuld gang med at samle barstole, da ByensNyt kiggede forbi PumPui søndag eftermiddag

Sven arbejder selv i Hadsten, hvor han har kontor i Den Gamle Banegaard, og det var af den vej at parret blev opmærksomme på den tomme grillbar samt at der var et hul i markedet, da det ellers primært er pizza og burgere samt grillkylling, der står på menuen, hvis borgerne i Hadsten vil slippe for at lave mad.

“Vi kan jo se, at der er et stort potentiale i thaimad og sushi, ud fra de erfaringer som Ratchanan har gjort sig i Hørning, som er på størrelse med Hadsten. Folk har i den grad taget det asiatiske køkken til sig, og det er stort set lige populært, hvad enten vi snakker thai eller sushi. Folk skal måske lige vænne sig til thaimaden, der godt kan være stærk, men når man først har fået smag for det, så vil man opdage, hvor mange nuancer der er i det thailandske køkken, og ikke blot at det er stærkt”, fortæller Sven, der tilføjer at der til sommer også vil blive mulighed for at spise udenfor i restaurantens gårdhave.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
broken clouds
8.5 ° C
10 °
7.8 °
50 %
11.3kmh
75 %
ons
8 °
tors
11 °
fre
10 °
lør
9 °
søn
11 °