27. februar 2021

Få 5.000 kr. i tilskud til kompetenceløft i din virksomhed

Nu kan lokale virksomheder søge om tilskud til privat rådgivning og kursusforløb. Det er Favrskov Kommune der står bag nye tilskudspuljer, hvor man kan få 5.000 kr. i tilskud til kompetenceløft i sin virksomhed.

Man kan eksempelvis få tilskud til kompetenceløft inden for økonomistyring, digital markedsføring, logistikstyring, salg og ledelse. Modsat ydes der bl.a. ikke tilskud til ansættelse af nye medarbejdere, direkte markedsføringsudgifter, anlægsinvesteringer, indkøb af maskiner, løsøre, materialer og diverse indkøb, software o.lign.

En af de virksomheder her i Hadsten der leverer ydelser i f.m kommunens nye tilbud er OnlineSynlighed.dk:

”Digitalisering og online tilstedeværelse er afgørende for fremtidens virksomheders overlevelse. Vi ønsker derfor at bidrage til, at flest mulige virksomheder får løftet deres digitale kompetencer – ikke mindst hos ledelsen og nøglemedarbejdere” forklarer direktør John Nielsen fra OnlineSynlighed.dk. “Vi er specialister i netop online marketing, kommunikation og digital tilstedeværelse. Som leverandør i forbindelse med Favrskov Kommunes nye tilskudspulje vil vi gerne bidrage til, at endnu flere virksomheder i kommunen får hjælp til at styrke deres digitalisering og synlighed.”

John Nielsen, OnlineSynlighed.dk er en af de lokale virksomhedsledere, der har valgt at registrere sig som leverandør til kommunens nye tilskudspulje.
Hvem kan få tilskud?

Tilskuddene er rettet mod følgende målgrupper:


Tilskuddene fordeles efter først til mølle.


Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
mist
1.8 ° C
3.3 °
1 °
100 %
3.1kmh
75 %
lør
10 °
søn
9 °
man
10 °
tirs
10 °
ons
10 °