1. august 2021

Folk får renoveret møbler som aldrig før hos Balderus

Hvis man har gået og tænkt på, at få ompolstret en gammel stol eller ombetrukket en sofa, så skal man væbne sig med tålmodighed, fordi lige nu er der travlhed som aldrig før hos Balderus i Hadsten.

Faktisk er der så mange om budet, at de næste ledige tider først er engang til september, hvis det ikke drejer sig om møbelpolstring, fordi så skal man helt hen i oktober, før dette er muligt.

“Vi har rygende travlt, og vi har svært ved at følge med, så lige nu skal man have en pæn portion tålmodighed, hvis man skal have lavet noget hos os. Hvad det helt præcis skyldes ved jeg ikke, men måske er det noget med, at folk ikke skal ud at rejse eller har fået udbetalt feriepenge, og derved har penge fri til at få renoveret møbler”, fortæller Esther Silkjær, der er datter til Knud Silkjær der ejer Balderus, som passer kontoret på møbelværkstedet, der efterhånden tæller 12 ansatte.

“Jeg tror også at der er kommet fokus på, at man ikke bare smider møbler ud, men i stedet får frisket dem op, så de kan holde i mange år fremover”

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
scattered clouds
17.1 ° C
17.9 °
14.4 °
63 %
7.6kmh
34 %
søn
18 °
man
19 °
tirs
17 °
ons
19 °
tors
21 °