21. april 2021

FROST gør det igen

Designfirmaet Frost har endnu en gang modtaget den prestigefyldte designpris Red Dot Design award. Denne gang er det for den højaktuelle og berøringsfrie desinfektionsdispenser med sensor som FROST har udviklet i tæt samarbejde med virksomheden faste designpartner Bønnelycke mdd. i Århus. Dispenseren er en del af den populære NOVA-serie.

“Vi er mega stolte over, at vi fik Red Dot Design Award 2021 for vores dispenser med Sensor. Det er stort, rigtig stort” fortæller Hans Jørgen Frost til ByensNyt. “Det gør det hele værd, alle anstrengelserne, satsningerne og at vi holder fast og bliver ved at udvikle os”.

Som begrundelse for prisen fremhæves: “Designet på den berøringsfrie sensor kombinerer hygiejne med æstetik og tilbyder en elegant og minimalistisk designløsning til det moderne interiør”.

Designfirmaet Frost A/S er med deres flotte domicil beliggende på Ødumvej i Hadsten lige uden for byskiltet.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
broken clouds
8.5 ° C
10 °
7.8 °
50 %
11.3kmh
75 %
ons
8 °
tors
11 °
fre
10 °
lør
9 °
søn
11 °