15. juni 2021

Gammel Hadstendreng er tilbage i byen hos Hadsten Optik

Han er født og opvokset i byen, men slår nu sine folder i Aalborg, og er for en stund tilbage i Hadsten, hvor han er at finde i Hadsten Optik.

Det er Peter Lassen der er tale om, og han har det seneste stykke tid været at finde i Hadsten Optik. Han er 38 år, bosiddende i Aalborg og uddannet optiker, således at butikken lige nu, råder over fire optikere.

”Jeg kender Peter tilbage fra dengang vi var børn, hvor vi begge boede på Plutovej. Jeg havde en del at gøre med hans storebror, og kender ham ad den vej. Vi stod og skulle bruge en ekstra hånd, og så havde jeg hørt, at Peter var ledig, og derfor havde mulighed for at kunne give en hånd med, så jeg gav ham et kald, og heldigvis var han frisk på idéen”, lyder det fra Mette Rasmussen, der ejer Hadsten Optik i Søndergade.

Mette har været sygemeldt med stress i en periode, og det er grunden til, at Peter er blevet ansat, så Mette ikke behøver at være fuldtid i butikken i den kommende periode.

”Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har været nede med stress, og det er den primære årsag til, at Peter er her lige nu. At vi så faktisk også har rigtig travlt, det er jo bare et plus.”, fortæller Mette, der uddyber omkring hendes sygdomsperiode:

”Vi er en sammenbragt familie på seks personer, og der kan til tider været meget at se til, så det er ikke bare arbejdet der har presset mig, men også det, at få fritiden til at hænge sammen. Det er en kombination af mange ting der har gjort, at jeg gik ned, men nu kan jeg heldigvis mærke, at jeg er kommet godt igennem det, blandt andet ved at lave om i nogle af de rutiner, som jeg havde før, både i forhold til arbejde, fritidsinteresser og familien. Man kommer helt klart til at reflektere over tingene, når man på den hårde måde bliver ramt”, lyder det ærligt fra Mette, der tilføjer:

”Jeg har fået stor hjælp og støtte, både fra familie og mine gode kolleger i butikken, og det har også været medvirkende til, at jeg står, hvor jeg gør i dag”

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
broken clouds
17.4 ° C
18.6 °
16.1 °
54 %
6.4kmh
59 %
tirs
16 °
ons
20 °
tors
24 °
fre
21 °
lør
23 °