15. juni 2021

God stil

Der var fadøl i hanen, rød-hvide farver, pølser og EM-musik i højttalerne da K.E. El til middag i dag samlede deres 14 svende og 4 lærlinge til en gang weekendhygge.

“Jeg er jo selv lidt af en fodboldtosse” fortæller ejer af K.E. El-installation Torben Eriksen til ByensNyt “og så synes jeg det kunne være sjovt at lave vores egen lille optakt, så jeg havde bedt alle om at oplyse deres trøjestørrelse og så har jeg bestilt en fodboldtrøje med logo på til dem hver. Og den tog de da godt imod” siger Torben.

“De er ikke lige fodboldtossede allesamen, men EM-stemningen vil de gerne deltage i” afslutter han grinende på vejen tilbage til hyggen. Så nu kan alle medarbejderne i K.E. El gå sommeren og EM i møde i de rette rød-hvide farver. God stil

Der var fodboldtrøjer til alle hos K.E. El op til weekenden.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Vejret i 8370

Hadsten
broken clouds
17.4 ° C
18.6 °
16.1 °
54 %
6.4kmh
59 %
tirs
16 °
ons
20 °
tors
24 °
fre
21 °
lør
23 °