27. februar 2021

Gratis retshjælp i Banegården

Rieck Advokater åbner nu for gratis retshjælp i deres lokaler i Hadstens gamle banegård.

“Ja, det har vi haft succes med, hvor vi var før” fortæller advokat Lars Rieck Sørensen, der er indehaver af Rieck Advokaterne “og vi holder åbent for bistand hver anden torsdag i tidsrummet 16-18 med start torsdag d. 25. februar. Her får byens borgere mulighed for at komme anonymt og uanmeldt forbi, og få en mundtlig juridisk vurdering af deres problemstilling af ca. 10-15 min varighed.”

“Det lyder måske ikke af meget, men vores erfaring er, at vi på den tid i de fleste tilfælde kan vurdere, om det kan betale sig at gå videre med en sag eller ikke. Vi kan naturligvis ikke udstikke nogen garantier, men vores erfaring er, at det giver en lidt større tryghed for den enkelte, hvis en jurist lige har haft et par øjne på sagen”

“Hvis man ikke har være i en dialog med en advokat før, så kan man måske frygte, at det koster penge, så snart vi åbner munden, men sådan er det faktisk ikke” smiler Lars. “Vi vil meget gerne hjælpe og nogle gange, kan vi hurtigt får et overblik over sagen, så man kan komme videre. Og for os er det naturligvis en mulighed for at lære flere folk at kende her i byen og det giver os forhåbentlig endnu mere forretning på den lange bane” slutter Lars.

Start 25. februar kl. 16-18.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
mist
4.6 ° C
5.6 °
3 °
100 %
5.7kmh
90 %
lør
10 °
søn
9 °
man
10 °
tirs
11 °
ons
8 °