15. juni 2021

Hadsten Computer har fuld gang i ombygning i nye lokaler i Østergade

6. juni skiftes den nuværende adresse i Søndergade ud med Østergade, skråt over for det lokale, hvor Hadsten Computer oprindeligt startede. Nu er det i lokalet, der tidligere husede Røde Kors, at Stefan og Co. kommer til at holde til.

De er allerede i fuld gang med ombygningen af lokalet, i bygningen som ejes af Jeppe Holm Ejendomme, og hvor der indtil nu har været meget fokus på butikken, så bliver rollerne skiftet lidt ud i det nye set-up. Der er stadig fokus på butikken, men der bliver nu meget mere plads til værksted, og det er en af grundene til, at Stefan valgte lokalet.

”Vi får stadig et stort sortiment og vi har fuld fokus på butikken, men vi får også mere plads at boltre os på i værkstedet, og det det ser vi frem til, fordi det har vi manglet i Søndergade, hvor pladsen i værkstedet er al for trang. Vi er i gang med at gøre det hele i tip-top stand, og skal blandt andet have gjort noget ved trappen, lige når man kommer ind, da jeg er bange for, at man nemt kan snuble, og det går jo ikke”, lyder det fra Stefan Granholm, der ejer Hadsten Computer.

I løbet af 2022 kommer der også en ny Netto lige ved siden af Hadsten Computer, og Stefan regner derfor med, at hans butik kommer til at ligge et perfekt sted i forhold til kundestrøm.

”Vi er som sådan ikke en strøgbutik, men jeg glæder mig da over, at Netto bliver nabo, fordi det vil alt andet lige sikre, en vis form for kundestrøm. Stationen er lige over for, Sundhedshuset lidt længere nede ad gaden, et motionscenter på hver side af butikken og tæt på tunnelen til Søndergade, så alt i alt er jeg sikker på, at vi får en rigtig fin placering, og når det så samtidig passer til vores behov, så er der vel ikke så meget at klage over”, kommer det storsmilende fra Stefan.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
broken clouds
17.4 ° C
18.6 °
16.1 °
54 %
6.4kmh
59 %
tirs
16 °
ons
20 °
tors
24 °
fre
21 °
lør
23 °