27. februar 2021

Kvickly Hadsten kåret til årets butik i distriktet

I skarp konkurrence med 13 andre Kvicklybutikker i samme distrikt, blev Kvickly Hadsten for nyligt kåret til Årets Kvickly 2020.

Distriktet som Kvickly Hadsten hører ind under, strækker sig vidt, fra Herning til Aarhus, Ebeltoft og Grenå, og så helt op til Aalborg, så det er et bredt felt at konkurrere med, men i sidste ende faldt valget altså på varehuset i Hadsten, der til daglig ledes af Mads Sørensen.

“Det er da virkelig en cadeau til butikken, men især til personalet, der i den grad fortjener al den ros de kan få. De har gjort det godt, og uden dem, så gik det jo ikke. Når det igen er muligt, skal vi holde en stor fest for personalet, hvor Thomas Rolighed (den tidligere varehuschef, red) der jo også har en stor andel i prisen, har lovet at komme, og agere bartender, så det kunne ikke være bedre”, kommer det storsmilende fra Mads, da ByensNyt er forbi Kvickly Hadsten, for at høre lidt med omkring den flotte pris.

“En ting er, at jeg går og roser personalet i dagligdagen, men det betyder en hel del, at nogen udefra også sætter pris på det vi går og laver, så vi er enormt stolte af prisen”

Prisen er givet ud fra en helhedsvurdering af varehuset set over hele året, både den daglige drift, kundetilfredshed og at der er samme niveau, uanset om det er mandag eller torsdag.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
mist
4.6 ° C
5.6 °
3 °
100 %
5.7kmh
90 %
lør
10 °
søn
9 °
man
10 °
tirs
11 °
ons
8 °