14. maj 2021

Nordea Hadsten oplever flot vækst i 1. kvartal

Nordea har for nyligt fremlagt et flot første kvartalsregnskab for 2021, og lokalt i Hadsten har første kvartal også været meget tilfredsstillende.

Den store aktivitet på boligmarkedet har haft en væsentligt rolle i regnskabet lokalt, hvor Nordea Hadsten har oplevet en større kundetilgang af kunder, som skulle købe bolig eller bygge hus.  

Filialdirektør Steffen Ludvigsen fortæller: 

”Jeg er vildt stolt og imponeret af medarbejderne og deres teamwork. Uden dem og deres måde at arbejde sammen på, havde vi ikke lykkedes med så flot et resultat. Det har været imponerende at opleve medarbejderne være både skolelærere, forældre og bankrådgivere på samme tid, og derudover lykkedes med at gøre vores kunder endnu mere tilfredse med blandt andet hurtige boligkøbsaccepter i et vildt boligmarked. Det har jeg meget stor respekt for, så medarbejderne fortjener den største ros.”

Udover boligmarkedet har rigtig mange kunder også valgt, at deres kontante opsparing skulle aktiveres og er blevet placeret i aktier og obligationer.

”Jeg er virkelig glad for, at de første måneder har givet flotte afkast på vores kunders investering. Der er rigtig mange kunder, som har investeret deres penge for første gang i år, og i et investeringsmarked med store udsving, er det dejligt, de er kommet godt fra start,” fortæller Steffen Ludvigsen.

Den store aktivitet på både investering og boligmarkedet har haft positiv betydning på regnskab, hvor Nordea Hadsten oplevede en indtægtsfremgang på 3,4% i årets første tre måneder. 

”Der er ingen tvivl om, at en af årsagerne til den flotte indtjeningsvækst er, hvordan vi oplevede stor udlånsvækst i hele 2020. Og her er jeg utroligt stolt over, at det er fortsat i første kvartal, hvilket giver mig en god tro på resten af året,” siger Steffen Ludvigsen.

Der har på årets første 3 måneder, været en samlet udlånsvækst på 2,8%, hvor især boligfinansiering gør sig positivt bemærket både i Nordea Kredit og boliglån.  

”Vi er og skal fortsat være ydmyge over vores fremgang i både vores indtjening og vores stigende kundetilfredshed. Det er uden tvivl dejligt at se, at vores kunder er glade for vores tiltag, men vi har fortsat en ambition om, at vores kunder skal blive endnu mere glade for banken,” afslutter en stolt Steffen Ludvigsen.

Afdelingsdirektør Nordea Hadsten, Steffen Ludvigsen
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
broken clouds
14.4 ° C
15 °
13.9 °
82 %
1kmh
75 %
fre
16 °
lør
14 °
søn
13 °
man
12 °
tirs
13 °