21. april 2021

Ny filialdirektør i Nordea Hadsten

”Vi skal være endnu mere synlige og bidrage til byens liv,” lyder det fra den nytiltrådte filialdirektør i Nordea Hadsten, Steffen Ludvigsen.

Steffen Ludvigsen er 36 år, har været leder i 7 år og hidtil haft ledelsesansvar i Randers. Han får nu også afdelingen i Hadsten under sine vinger. Og den unge direktør har store ambitioner i Hadsten.

”Jeg glæder mig til at lære byen og området bedre at kende. Det bliver spændende at møde vores kunder og mine nye kolleger, og så skal vi ellers bare i gang med at gøre os endnu mere synlige i byen, skabe gode løsninger for vores kunder og være en aktiv del af fællesskabet i og omkring Hadsten,” fortæller Steffen Ludvigsen.

I hverdagen vil Steffen få hjælp til de interne ledelsesmæssige opgaver af vicefilialdirektør Mette Rolighed, som også kommer til at få en fast arbejdsdag i Hadsten.

”Ambitionen omkring de nye filialer er, at vi bliver endnu mere synlige. Det betyder også, at jeg som leder vil give medarbejderne endnu mere ansvar i det daglige. Og det ved jeg, at de evner, da de allerede har en meget stor handlefrihed til at lave de rigtige løsninger og beslutninger sammen med vores kunder,” siger Steffen Ludvigsen.

Steffen Ludvigsen har sammen med sine kæreste Line to børn, Laura på 4 og Christian på 6 år. Han bor i Randers, hvor han både er aktiv i old boys fodbold og engageret som formand for Randers Ungdomsskole.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
broken clouds
8.5 ° C
10 °
7.8 °
50 %
11.3kmh
75 %
ons
8 °
tors
11 °
fre
10 °
lør
9 °
søn
11 °