14. maj 2021

Nyt ansigt i Nordea Hadsten

Tidligere i år tiltrådte Steffen Ludvigsen som ny filialdirektør i Nordea Hadsten, og nu er der endnu et nyt ansigt i bankens lokaler i Østergade, nemlig Christel Knudsen, der er ansat som ny bankrådgiver.

Christel er allerede i fuld gang i afdelingen, og kommer fra en stilling i Nordea Randers og hun er ansat til at hjælpe bankens kunder med alt fra boligfinansiering til pensionsplanlægning og investering. 

”Det er en stor styrke, at Christel kommer med en masse erfaring fra andre brancher, da kundetilfredshed og gode kundeløsninger har været omdrejningspunktet i de tidligere jobs. Det er derfor ikke en uerfaren bankrådgiver, som vores kunder møder, og det har vi allerede fået gode tilkendegivelser på.”, fortæller Steffen Ludvigsen i en nyhed fra Nordea Hadsten.

En af de brancher som Christel tidligere har beskæftiget sig med er salg af ejendomme, da hun er uddannet ejendomsmægler, så det er en bankrådgiver med mange facetter der er kommet til Hadsten, hvor hun i øvrigt er godt kendt i forvejen.

“Jeg er opvokset i Spørring og bor i dag i Romalt, sammen med min kæreste og vores 2 drenge. Mine forældre bor i Hadsten – så jeg kender rigtigt godt til hele lokalområdet. Jeg har arbejdet i Nordeas filial i Randers og har så nu fornøjelsen af, at arbejde i Nordeas filial i Hadsten – hvor alle kunderne kan møde mig hver dag. Jeg glæder mig specielt over, at være ansat i Hadsten afdelingen, da det jo nærmest føles som, at komme hjem”, fortæller Christel.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
11.3 ° C
12 °
10 °
94 %
2.6kmh
90 %
fre
16 °
lør
14 °
søn
13 °
man
12 °
tirs
13 °