1. august 2021

Torsdagstræf hos RANDERS+RADIUS

Favrskov Erhverv afholder torsdagstræf hos RANDERS+RADIUS torsdag d. 24. juni kl.15.00-17.30, hvor alle medlemmer er velkomne.

De to direktører Niels Kastrup og Lars Andersen byder indenfor på Tolsagervej 9, viser rundt og fortæller om virksomhedens tidløse innovative produkter og designs. RANDERS+RADIUS blev grundlagt i 2012, da de to danske møbelproducenter R. Randers og Radiuer fusionerede og i dag har den fusionerede virksomhed en lang række spændende produkter på hylderne der møder tidens krav til kvalitet, håndværk & finish kombineret med nytænkning og bæredygtighed. Virksomheden fremstår dynamisk, innovativ og dog klassisk.

Torsdagstræffet finder altid sted i en lokal virksomhed i Favrskov og skaber mulighed for netværk, hvor du bliver en del af et stærkt erhvervsfællesskab, hvor man bliver klogere på hinanden – og ikke mindst ser, hvad man kan hjælpe hinanden med lokalt.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
13.6 ° C
14.9 °
12.9 °
88 %
5.5kmh
99 %
søn
18 °
man
19 °
tirs
17 °
ons
19 °
tors
22 °