15. juni 2021

Generationsskifte på Clausholm Slot

I godt 43 år har kammerherre og godsejer, Kim A. Berner ejet Clausholm Gods og Slot, men i går meddelte Clausholm Slot via deres facebookside, at ejerforholdet nu er slut.

Ejendommen har været i familiens eje i 5 generationer, og nu står 6. generation så klar til at overtage. Det er nemlig Kim Berners søn, Christian Berner, der fremover ejer Clausholm Slot.

Christian A. Berner, 31 år, er uddannet cand.merc.IMM fra Copenhagen Business School, og har tidligere arbejdet i Kopenhagen Fur, hvor han sluttede i chefgruppen. Christian er bosiddende på Clausholm Avlsgaard, hvor han bor sammen med sin hustru Ditte Nordkild Berner, og deres datter Arendse. Christian har siden februar 2020 drevet Clausholm Gods som godsforvalter.

Clausholm Gods består af Clausholm Slot og fem tilhørende landbrugsejendomme samt Mygind Skov, og er på i alt 900 ha. Godsets driftsgrene består af juletræsproduktion, boligudlejning, skovdrift – herunder skovbegravelse – og bortforpagtet landbrug. Herudover drives der jagtvæsen samt kulturelle forpligtelser omkring Slot og Park.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Vejret i 8370

Hadsten
few clouds
17.2 ° C
18.5 °
16.1 °
57 %
7.2kmh
19 %
tirs
17 °
ons
19 °
tors
23 °
fre
24 °
lør
24 °