23. januar 2021

Helle moderniserer Mrs. Jones mens der er nedlukket

Når man nu alligevel ikke må holde åbent, så kan tiden jo bruges på noget andet, og derfor er Helle der ejer Mrs. Jones i Søndergade i Hadsten, gået i gang med at friske butikken op fra gulv til loft.

Helle havde allerede planlagt, at der skulle ske lidt i butikken til februar, men heldigvis kunne der flyttes rundt på planerne, så nu er maleren rykket ind, og i næste uge kommer der nyt gulv på.

“Jeg havde planlagt at lave om i uge 7, men heldigvis kunne maleren godt komme nu, og gulvfirmaet havde også tid, så nu bruger jeg tiden på noget fornuftigt, i stedet for bare og gå rundt og glo”, kommer det smilende fra Helle, da ByensNyt kigger indenfor.

Hele butikken bliver malet, og der kommer også ny indretning, så der venter kunder en helt ny og frisk butik, når der igen må åbnes op, hvilket Helle håber snart sker igen. Dog har hun valgt at bevare optimismen, og konstaterer, at hun jo alligevel ikke kan gøre hverken fra eller til.

“Det var helt underligt at holde fri hele julen, men når det nu var, som det var, så var det da egentligt meget rart. Det er længe siden, jeg sidst har holdt fri i de dage, og det behøver da ikke at gentage sig igen, men jeg er ikke så nervøs for den manglende indtjening. Jeg er helt sikker på, at kunderne nok skal komme tilbage, hvilket de også gjorde i foråret, og vi endte med at have et ganske fint år”, lyder den optimistiske melding fra Helle.

Nu begynder hun at lave nogle lykkeposer med tøj, hvor der er indhold for på den gode side af 2500 kroner, som bliver solgt for 500 kroner. De bliver solgt online, og skal betales via mobilpay, hvorefter hun udleverer dem fra butikken.

“Nu må vi se, om det er noget folk er friske på. Det er gode ting der er i poserne, det kan jeg garantere, og til en start laver jeg 10-15 poser og så må jeg se, om det sælger. Man kan ikke prøve tøjet, og det kan heller ikke byttes, så det er lidt lotteri, men kan man ikke passe det eller lide det, så må man jo sælge det eller bruge det til gave. Jeg laver dem i samme tøjstørrelser, så køber man en pose med størrelse medium, så er der kun tøj i størrelse medium”, fortæller Helle, der sælger lykkeposerne fra hendes facebookside fra i aften.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
broken clouds
0.5 ° C
1 °
0 °
100 %
1kmh
79 %
lør
3 °
søn
2 °
man
2 °
tirs
3 °
ons
2 °