23. januar 2021

Julehilsen til Møllegården fra konfirmander

De kommende konfirmander på Hadsten Skole har brugt noget af december på, at lave lanterner til beboerne på Møllegården, der tidligere i dag fik dem overrakt af sognepræst, Anne Martiny Kaas-Hansen.

Det var ikke muligt for konfirmander selv at være med, da der er besøgsrestriktioner på Møllegården, så i stedet var det Anne Martiny Kaas-Hansen der sørgede for, at der blev skabt lys og glæde på Møllegården.

“Vi forsøger med lanternerne, at skabe lidt håb, lys og glæde, i en ellers mørk og trist tid. En af konfirmanderne sagde, i forbindelsen med, at vi lavede dem, at “Det er lidt specielt at give en gave, til nogen vi ikke kender”, men det er netop det, det også handler om. At man kan sende en tanke til nogen som man ikke nødvendigvis kender, men hvor det har stor betydning for den, der modtager, og det har det i den grad for beboerne på Møllegården, der er isoleret fra familie og venner. En lanterne kan ikke ændre på det, men det kan være med til at vise, at der er nogen der tænker på dem”, fortæller sognepræst Marie Thomsen, der også har været med til at lave lanterner, til ByensNyt.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
few clouds
1.7 ° C
3 °
0.6 °
93 %
2.6kmh
16 %
lør
3 °
søn
2 °
man
1 °
tirs
1 °
ons
3 °