27. februar 2021

Kvickly Hadsten klar med håndsrækning til de lokale butikker

Mens mange af byens butikker må holde lukket for tiden, så har Kvickly Hadsten åbent, også i non-food afdelingen, præcis som alle andre dagligvarebutikker landet over.

Det har været debatteret mange steder, om det var i orden, at dagligvarebutikker måtte sælge blandt andet tøj, mens den lokale tøjhandler skulle holde lukket. Derfor har Kvickly kæden besluttet, at overskuddet fra netop non-food salget i januar og februar, skal doneres til de små lokale butikker. Dette får Hadstens butikker glæde af, og Mads Sørensen, varehuschef i Kvickly Hadsten, er da også glad for, at kunne sende et pænt beløb i retning af Hadsten Handel.

”Nu er beløbet ikke gjort op endnu, men det bliver et sekscifret beløb, som butikkerne i Hadsten får glæde af. Jeg synes det er en god idé, at vi på den her måde, kan bidrage positivt til byens handelsliv, som lige nu desværre er lukket ned, og jeg ser frem til, sammen med Hadsten Handel, at finde nogle gode ting, at bruge pengene på”, lyder det fra Mads Sørensen til ByensNyt.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
mist
4.6 ° C
5.6 °
3 °
100 %
5.7kmh
90 %
lør
10 °
søn
9 °
man
10 °
tirs
11 °
ons
8 °