24. februar 2021

Mester Jacob fejrede vaccinationen med lagkage på Møllegården

I søndags blev alle beboere på Møllegården vaccineret første gang mod Covid-19, og det syntes man hos byens bager, Mester Jacob, skulle markeres, og derfor stod den i dag på lagkage til Møllegården.

Det var Anette Christoffersen og Kathrine Bloch der var de glade givere på vegne af Mester Jacob, og diskede op med adskillige lagkager, nok til både beboere og personale.

“Vi synes bare, at det er så godt, at vaccinen nu er kommet, og det vil vi gerne bakke op om, og det gør vi så ved at give lagkage til Møllegården. Nu er der forhåbentlig lysere tider på vej, og det kan beboerne så fejre med lagkage i dag. Det er den helt klassiske lagkage, som vores konditorer har lavet, så der skulle være god chance for, at den falder i god jord hos beboerne”, fortæller Anette og Kathrine til ByensNyt.dk.

Anette fra Mester Jacob sammen med Charlotte fra Møllegården, der glad tog i mod de flotte lagkager. Hvad man ikke kan se på billedet er, at nedenunder står der en stor lagkage, så der burde være rigelig kage til de godt 70 beboere samt personale på Møllegården.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
broken clouds
9.9 ° C
11 °
8.9 °
82 %
3.1kmh
75 %
ons
9 °
tors
10 °
fre
8 °
lør
9 °
søn
8 °