23. september 2023

De unge i Hadsten gav den gas til Party456

Fredag aften var der i den grad gang i Hal 2 i HKIC, hvor 350 feststemte unge gav den fuld pedal, både på dansegulvet, på rodeogrisen og i selfieboxen.

Det var en meget glad og afslappet Jan Moesgard, arrangør af Party456, som ByensNyt.dk mødte udenfor salen fredag aften, hvor det var til at få ørenlyd for bassen der fyldte Hal 2 op.

“Man må nok ikke sige, at det er gået bedre end forventet, men det har virkelig været en god fest, hvor det virker til, at alle har haft en fest, på hver deres måde. Nogen har givet den gas på dansegulvet, andre har haft en fest på rodeogrisen, og så er der også dem, der har haft en fest med spil i gymnastiksalene, så det har været en succes i den grad”, lyder det fra Jan Moesgaard.

Festen har været afholdt en gang tidligere og der er allerede nu planlagt en mere i uge 26, så det kunne godt se ud til, at festen er kommet for at blive, og det er også noget som Jan Moesgaard tror på.

“Næste fest er i uge 25, og jeg er allerede begyndt at tænke på, hvad der skal komme af nye tiltag, så jeg tør godt love, at Party456 er kommet for at blive. Jeg håber med tiden, at andre vil tage over, når jeg engang ikke har børn i aldersgruppen, men det tager vi til den tid. Lige nu er det bare fedt, og fantastisk at 340 børn har en god aften”

Jan Moesgaard kunne i øvrigt berette, at han på tegnebrættet har en fest i Randers Water and Wellness, hvor der er mulighed for at lave aftendisko i svømmehallen, så måske bliver det til en “udebanetur” på et tidspunkt.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler