12. august 2022

Der er godt gang i arbejdet med MTB-sporet

Med de to ildsjæle Jeppe Holm og Jesper Nygaard Bang Jensen i spidsen bliver der igen arbejdet med at gøre Mountainbikesporet på Bavnehøj i Hadsten endnu mere attraktivt.

Tirsdag og onsdag bliver der flyttet rundt med store bunker jord, så der kan oprettes ny pumps og opkørsler til den opgave har de frivillige fået hjælp fra det lokale firma Rye Andersen, som endog stiller en gravemaskine til rådighed weekenden over til de to fyre.

“Det er selvfølgelig en kæmpehjælp” fortæller Jeppe Holm i telefonen med ByensNyt. Han har selv brugt mange timer med at bakse på sporet og har også selv har haft sin minigraver igang.

“Men en minigraver er ingenting i forhold til den gravemaskine som Rye Andersen har ” fortæller han, “der er vi virkelig sparet for mange timer og ved at de fordeler jorden rundt på arealet slipper vi for en stor omkostning med at få kørt jord væk, det er virkelig maget værd” slutter han.

De seneste par dage er der bygget en flot indgangsportal ved start og mål på ruten, der er etableret nye balancebomme og der er lagt ny mix ud. Arbejdet fortsætter weekenden over og man kan sagtens bruge et par hjælpende hænder ekstra allerede fra lørdag morgen ved 9 tiden til bl.a. at fordele mix på ruten.

Gert Jensen fra HSK kom forbi, da arbejdet var i gang og skød et par fotos. ByensNyt takker for lån af fotos.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler