24. maj 2024

EDC Huset Hadsten støtter Stafet For Livet med 10.000 kroner

Igen i år var EDC Huset i Hadsten sponsor på Stafet For Livet i Hadsten, der blev afviklet sidst i august, og nu er der sat endeligt beløb på sponsoratets størrelse.

EDC Huset er rundesponsor, og gav 1 krone der blev gået eller løbet, pr. omgang. I år blev der gået 4653 runder på det døgn, som stafetten var i gang. Ejendomsmæglerbutikken har dog valgt at runde betragteligt op, således at årets donation lyder på 10.000 kroner, der går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

“Vi er glade for, at kunne bakke op om Stafet For Livet på den her måde, fordi vi kender nok alle en eller flere, der har haft kræft inde på livet, og kan vi være med til at gøre en forskel, så gør vi meget gerne det. Vi kunne desværre ikke selv deltage i år, men jeg håber, at vi er tilbage med et hold til næste års stafet”, fortæller Jens Christian Christensen, der er medejer af EDC Huset Hadsten, til ByensNyt.

Stafet For Livet afvikles den sidste weekend i august, og alle kan deltage med et hold.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler