15. juni 2024

En af Hadsten Motions helt store ildsjæle stopper som fast instruktør

Efter 24 år som en fantastisk instruktør hos Hadsten Motions Forening, har Mariann Møller valgt at takke af som fast hold instruktør. Mariann vil sammen med sin mand Poul, nyde friheden i deres 3. ungdom, ved ikke at være bundet til faste tider i kalenderen.

”Og det er helt fortjent” udtaler Hadsten Motions centerleder Susanne Andreasen ”Også selv om vi kommer til at savne Mariann og hendes skønne undervisning”.

Bestyrelsesformand i Hadsten Motion Karsten Høgh fortæller, at Mariann vil blive savnet som fast instruktør. ”Jeg har ikke selv haft fornøjelsen af at deltage på Marianns hold, men jeg ved, at Mariann har været utroligt vellidt af mange glade motionister, der har nydt timevis af Marianns entusiastiske energi. I bestyrelsen føler vi os naturligvis virkelig privilegerede, når sådan en ildsjæl som Mariann vil lægge så stor et engagement som instruktør i Hadsten Motion. Vi er jo i det hele taget afhængige af, at vores instruktører er kompetente og når så engagementet følger med i det omfang, som det har gjort hos Mariann, gennem så mange år, ja så er det en ren gave for foreningen.” siger han.

Tirsdag d. 16/8 kl. 10:30-11.30 vil Hadsten Motion være vært ved kaffe og kage og sammen med medlemmer, sige pænt farvel til Mariann som fast instruktør.

”Mariann vil fortsat være tilknyttet som afløser og det er vi rigtig glade for” afslutter centerleder Susanne Andreasen ”ligesom medlemmerne også kan se frem til fortsat, at møde hende som udøvende medlem”

Hadsten Motion er en medlemsejet forening, beliggende i Sundhedshuset, der har fast daglig ledelse. Centret rummer hele 1500 m2 fitnesscenter med kvalitetsudstyr indenfor for styrke og kondition, 2 store holdsale med 20 forskellige ugentlige hold, cross training-sal med funktionel træningsudstyr, cykelsal med Body Bike Connect cykler og wexer-cykelvideobiograf med masser af virtuelle hold, omklædningsrum med bad og skabe, gratis parkering, gratis koldt vand til din drikkedunk, gratis kaffe og godt kammeratskab med andre medlemmer.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler