19. april 2024

Hadsten Rotary Klub har doneret ny belægning i KFUM-spejdernes bålhus

Bæverne i KFUM havde fundet både de store smil og noget snobrød frem da præsident i Hadsten Rotary Klub forleden var på besøg. Besøget fandt sted i f.m. klubbens donation af en ny fin gulvbelægning i spejdernes fine bålhus. KFUM-bæverne havde derfor klargjort bål og snobrød till præsidenten og takkede mange gange for den flotte donation.

Præsident Dorthe Gaardbo-Pedersen benyttede sig ved lejligheden til at få en snak med spejderne om frivillighed og spejderliv og hun fortæller, at klubben glæder sig over at være med til at støtte, når donationen så åbenlyst falder på et tørt sted, hvor man virkelig har fået et godt resultat ud af det og hvor modtagerne så åbenhjertigt siger tak.

“Og snobrødet smagte herligt” smiler hun.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler