1. februar 2023

Jacqueline og veninderne lavede perleplader og samlede 11.500 kr. ind

Jacqueline fra Hadsten må siges at være en pige, med hjertet på det helt rette sted. De sidste to år har hun samlet ind til Knæk Cancer, ved at sælge perleplader i forskellige versioner, og i år har det virkelig taget fart.

Jacqueline har selv haft kræft inde på livet, da flere i hendes familie er døde til sygdommen og lige nu kæmper to familiemedlemmer i mod kræften, men det er faktisk ikke det der driver hende, fortæller hendes mor, Simone Max Køpke til ByensNyt.dk.

“Jacqueline er i den grad optaget af at hjælpe andre mennesker. Hun samlede også ind sidste år og tidligere har hun samlet tøj, legesager og meget andet ind til børn i Afrika. Før hun begyndte disse indsamlinger, donerede hun i flere år alle hendes sparepenge. Generelt vil hun bare SÅ gerne hjælpe. Hun har alle gange taget initiativet til at samle ind, og så har hun heldigvis et par søde veninder der har hjulpet med at sælge og lave perler”, fortæller Simone Max Køpke.

Sidste år blev det til 5618 kroner, og i år nåede hun og veninderne, der hedder Julia og Camille, så op på hele 11.500 kroner på blot fem dage.

“Der var flere der gerne ville støtte, men de kunne simpelthen ikke nå mere, så havde der været mere tid, så var beløbet blevet noget større. De tre piger bliver helt sikkert mere tætte, når de laver de her ting sammen, men det primære for dem har været, at hjælpe andre. Man kan mærke, at de bliver glade inden i af det”

Jacqueline med årets flotte indsamlingsresultat
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler