8. december 2023

Øvelse gør mester – kaffen er klar i Café Snakbar

Både mandag og onsdag er der blevet øvet i diverse kaffedrikke i Café Snakbar, så man er klar til åbningen på fredag. Også brugen af opvaskemaskinen og andre praktiske ting er nu på plads.

De har i den grad udstyret i orden i Café Snakbar, og i onsdag blev formen så finpudset i forhold til at lave kaffe, fordi det er lidt af en kunst. Mange af de frivillige var mødt op, og der blev testet, vurderet og smagt til den store guldmedalje, så man er klar til den store åbning på fredag.

Kaffen bliver grundigt vurderet, inden der smages på den

Egentlig skulle den frivillige café have haft åbnet i april, men Corona kom i vejen, og i stedet blev åbningen udsat til august, og på fredag, den 7. august er dagen så kommet. Noget som de har set frem til, men som også giver lidt premierenerver, her et par dage før.

“Vi glæder os rigtigt meget, og jeg synes vi er klar. Vi mangler lige de sidste detaljer, men vi skal nok nå det. Jeg føler også, at de frivillige der har meldt sig under fanerne er klar, og vi bliver hele tiden flere, så det tegner godt. Det er aldrig til at vide, hvordan det så bliver når det for alvor går løs, men jeg har en god fornemmelse”, siger Linda Kaae Hedegaard, der er en af initiativtagerne til Café Snakbar, da ByensNyt.dk kigger forbi onsdag, sidst på eftermiddagen.

Der er ingen på lønningslisten lige nu, men Linda har et lille håb om, at der på sigt kan komme en caféansvarlig, som kan have det forkromede overblik, når der forhåbentlig bliver travlt i caféen.

“Lige nu kører det hele på frivillig basis, og jeg må sige, at det er gået over al forventning. Folk har virkelig budt ind, og vi er så mange lige nu, at vi får ikke mandskabsproblemer foreløbigt. På sigt kunne det nok være godt for caféen, hvis der kan blive ansat en caféansvarlig, således at der er en der har overblikket hele tiden, men det må vi tage hen ad vejen”, lyder det fra Linda.

Der var god stemning i Café Snakbar onsdag eftermiddag
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler