22. maj 2024

Spejderne henter gerne dit brugte juletræ

Søndag d. 3. januar kører Hadsten Spejderne DDS rundt i Hadsten, Selling, Hadbjerg, Ødum, Lyngå, Nr. Galten og Vissing og samler brugte juletræer ind.

Alt du behøver gøre er at binde en pose med 30 kr i tippen af dit brugte juletræ og stille det ud til vejen inden kl. 10.00 om morgenen d. 3. januar eller betale 30 kr på mobilepay samme dag inden kl. 09.00 til 24779 (husk at angive din adresse i kommentarfeltet) og stille træet ud til vejen inden kl. 10.00, så kommer spejderne og henter det.

“Vi vil gerne give borgerne i Hadsten-området en nem måde at komme af med træet på og det er en sjov lille aktivitet, som vi nu gennemfører for 3. år i træk” fortæller formand for Hadsten Spejderne Flemming Hald. “Vi får lidt hjælp af Rye Andersen, som er så venlig at stille containere til rådighed og køre træerne videre, når vi først har samlet dem ind. Der er for spejderne selvfølgelig også noget økonomi involveret i aktiviteterne her omkring jul, og al overskuddet af aktiviteterne går ubeskåret til spejdergruppen”.

“Vi har mange aktiviteter i gang i løbet af året for alle vores spejdere, og vi vil gerne udvikle vores spejdergruppe, så det bliver endnu federe at gå til spejder. Det er noget af det, som pengene går til, samt selvfølgelig at sikre, at vi altid har det rigtige udstyr så som telte, reb, rafter, økser osv. som er i en ordentlig stand” fortæller Flemming.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler