18. maj 2024

Stemningsfuld eftermiddag for besøgsvenner i Sløjfen

Ældresagen inviterede mandag eftermiddag besøgsvenner, besøgsmodtagere, demenscafé-gæster, telefonstjerne og ledsagerordningen til efterårsmøde i Sløjfen.

Og til at forestå underholdningen havde man hyret “Det syngende postbud” Henning Vad, som for alvor blev kendt da han deltog i “Danmark har talent” i 2015, hvor han med sin lune, hjertevarme og charme fik et godt tag i et stort publikum og nåede finalen, sluttende på en femteplads.

Og med en oplagt Henning Vad blev det til en superhyggelig og meget stemningsfuld eftermiddag for de knap 40 deltagere i arrangementet.

Heidi Hagen Siem, der selv har været en aktiv besøgsven i mere end 17 år fortæller at det er meget bekræftende har taget fotos til ByensNyt. Du kan kontakte Ældresagens Helga Sørensen på 2146 3049, hvis man kunne tænke sig at være besøgsven eller blot vil høre mere om den gode sag.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler