15. juni 2024

Mona Gleerup fylder 80 år

Mona Gleerup, der gennem mere end 10 år har været formand for bestyrelsen i Sløjfen fylder mandag d. 31. maj 80 år.

Mona er i dag fortsat aktiv som arrangør af frokostjazz i Sløjfen ligesom hun stadig gerne deltager i kulturelle aktiviteter i huset og på Højskolen og i kirkerne samt i Ældre Sagen og i Husmoderforeningen. Tidligere har hun også været aktiv i Menighedsrådet ved Sct. Pauls Kirke og som medlem af bestyrelsen i Kvickly.

Selv kender jeg Mona Gleerup fra vores fælles tid i Sløjfens bestyrelse som en yderst engageret dame med klare holdninger og en enorm arbejdskapacitet. Der er ikke tal på de timer hun har uegennyttigt har brugt i f.m. kontakt til Sløjfens supportere og partnere, møder, utallige arrangementer, hvor hun stillede op hver eneste gang som arrangør, billetkontrollør eller hvad der nu var behov for.

ByensNyt ønsker Mona tillykke med de 80 år.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler