23. september 2023

Nicklas Sahl: En omvæltning for hele familien

Det er ikke kun for Nicklas, der sker mange ting. Hans familie oplever også en stor omvæltning. Her kommer sidste del af interviewet med Nicklas Sahl, der er lavet af Christina Bendix, der går på Hadsten Højskole. Har du ikke læst første og anden del, så finder du dem her og her.

“Det er lidt sjov periode lige nu, hvor hele min familie skal finde ud af, hvordan de skal opfatte og forstå det, jeg laver.”

Nicklas fortæller om en episode, hvor han og hans onkel skal hente Nicklas’ fætter fra skole. Alle børnene i fætterens klasse går helt i opløsning, og hverken Nicklas eller hans onkel ved, hvordan de skal tackle situationen. Det er et klart eksempel på, at både Nicklas og hans familie er i en tilvænningsproces. De er ikke vant til at være en så stor del af det store billede.

Nicklas er heldig at have nogle støttende forældre, som har hver sin rolle for ham. De er begge meget opmærksomme på, hvordan han navigerer i musikbranchen.

“Min far lægger ikke vægt på, hvad jeg laver, men fokuserer mere på, hvordan jeg gør det. Det gør ham stolt, når jeg gør mig umage og opfører mig ordentligt. Min mor er derimod lidt mere chill og synes, at det er godt gået, at jeg er nået hertil. Det er rart at have begge sider.”

Meget nyt at se frem til

2020 bliver et spændende år for Nicklas og hans musikkarriere. Den 7. februar udgav han en ny single med titlen ‘There For You’, og det bliver formentlig ikke det eneste, vi hører til Nicklas Sahl i det nye år. Ifølge Nicklas er den nye sang begyndelsen på et nyt kapitel, som han ser meget frem til.

“Der er blevet lagt mange kræfter i de sange, der er på vej. Jeg føler efterhånden også, at det er 100 år siden, at jeg sidst har udgivet noget.”

Nicklas er med som opvarmning for Tina Dickow på hendes tour i Tyskland.

“Apropos store drømme kunne det være fedt at komme ud og spille i Tyskland. Nu tager vi nogle skridt dernede, og så må vi se, hvad det kan føre med sig.”

Der er på karrierefronten sket meget for den kun 22-årige unge mand fra Hadsten, og det ser ud til, at det kun er begyndelsen. For Nicklas har altid været fyldt med store drømme, og de drømme bliver hele tiden større.

Relaterede artikler