Forside Det sker Byens Puls i 8370 Stafet for livet er en hyggelig og lokal familiebegivenhed med et godt...

Stafet for livet er en hyggelig og lokal familiebegivenhed med et godt formål

Når Stafet for Livet i Hadsten nu for 7. gang finder sted i Hadsten fra lørdag d. 28. august kl. 11.00 til søndag d. 29. august kl. 11.00 er det atter med deltagelse af et hold fra Inner Wheel og Rotary klubberne i Hadsten.

”For Innerwheel og Rotary i Hadsten opfylder Stafet for Livet flere formål” fortæller Charlotte Myrdal fra Hadsten Inner Wheel klub, der også er medarrangør. ”For det første er det humanitære aspekt vigtigt for begge klubber” siger hun. ”For det andet er det en rigtig hyggelig lokal familiebegivenhed.

”Jeg synes de tidligere år har vist, at der er mange der bare nyder at være en del af det stærke lokale fællesskab, som vi har om den gode sag” siger hun. ”Og man kan fuldstændigt selv bestemme, hvordan og hvor meget man ønsker at deltage. Nogle har tilmeldt sig og kommer bare forbi og går et par runder med familien eller med hunden for at bakke om det gode formål. Alle kan være med uanset fysisk formåen.  Andre forlægger deres løbetur til runden eller bruger døgnet på at prøve at gennemføre en maraton. Og så er der dem, der går et par runder og bagefter bliver hængende i området.

Medarrangør og Inner Wheel-medlem Charlotte Myrdal

I år er der endda mulighed for at cykle på moutainbike-banen lige ved siden af” fortæller Charlotte Myrdal. ”Det vigtigste er at folk tilmelder sig og snupper en runde eller to og på den måde bidrager til at knække cancer. Det er bare dejligt, hvis vi derudover som de tidligere år også kan få god tilslutning til de mange aktiviteter, der bliver igangsat i løbet af døgnet”.

Aktiviteterne i år omfatter bl.a. forskellig underholdning fra OnlineSynlighed.dk-Scenen, auktion og midnatsbanko med lækre produkter fra byens virksomheder og handlende og ikke mindst den succesfulde, lidt højtidelige og rørende lysceremoni. Endelig er der naturligvis også masser af mulighed for forplejning, motion og hyggeligt samvær.

Stafet for livet 2019: 1. runde med Hinnerup-garden og fighterne i de gule t-shirts forrest.
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.