Rotaryhjulet drejede i aftes en omgang da klubben traditionen tro gennemførte skifte på præsidentposten på det sidste møde inden sommerferien.

Det var Anders G. Christensen der overdrog kæden til præsident nr 53 Dorthe Gaardbo-Pedersen. Dorthe er 46 år, bor i Hadbjerg med mand og børn og er marketing- og kommunikastionschef i Develco Products i Århus. Dorthe indleder sit præsientår under mottoet indhold og udvikling.

Anders G. Christensen som afgående præsident iklæder tiltrædende Dorthe Gaardbo-Pedersen præsidentkæden

Anders G. Christensen fortalte i sin afskedstale at Rotary året 2019/20 blev et meget anderledes Rotary år, da COVID-19 satte sit præg på møderne, og gjorde at ca. en fjerdedel af møderne, er blevet afviklet virtuelt.

Dorthe takkede i sin tiltrædelsestale Anders G. Christensen for hans og klubbens tillid og markerede, at hun glæder sig til at blive præsident i Danmarks bedste Rotary Klub. Dorthes præsidentår begynder efter sommerferien.

Dorthe takker klubben for tilliden.

ByensNyt ser frem til en nærmere dialog med afgående præsident om det forgangne års oplevelser og med tiltrædende præsident om visioner for den traditionsrige men dog dynamiske klub.

Hadsten Rotary Klub mødes hver onsdag fra 18.15-20.00, består primært af lokale ledere og selvstændige der bl.a. støtter med humanitære og velgørende bidrag både lokalt, nationalt og internationalt. Rotary har et vognhjul som symbol for organisationens oprindelige motto; “Arbejde – ikke hvile” og agerer i dag under mottoet; “Service above self”. Rotary hjulets symbolik henviser blandt andet også til, at der ved hvert nyt Rotary år kommer nye personligheder på langt de fleste poster i bestyrelser, udvalg og funktioner.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.