26. januar 2022

Der er krudt i HOG

I dagene op til nytårsaften, sælger HOG Hinnerup i samarbejde med Super Brugsen i Hinnerup, nytårsfyrværkeri flere steder i Hinnerup.

Pengene som HOG får ind via salget, går til ungdomsarbejdet i klubben, og Anders Andersen fra HOG glæder sig over samarbejdet med Super Brugsen.

“Det er en rigtig god aftale, som vi har lavet sammen med Super Brugsen, hvor vi sælger nytårsfyrværkeri fra Markedspladsen ved Super Brugsen i Storegade i Hinnerup, fra grusbanen ved idrætsanlægget ved Haldum Hinnerup Hallen og fra Århusvej 34, ved Hinnerup VVS- og blikkenslagerfirma”, fortæller Anders Andersen til ByensNyt.

Han håber, at byens borgere vil lægge vejen forbi en af de tre salgssteder og købe deres fyrværkeri og dermed være med til at støtte ungdomsarbejdet i HOG. 

Magnus Nielsen
Magnus Nielsen har boet i Hinnerup siden 1975 og har gennem årene været aktiv som træner, leder og bestyrelsesmedlem i en lang række foreninger, særligt i HOG, hvor han også har været mangeårig formand for fodsboldafdelingen. Magnus vil på ByensNyt bidrage med historier fra både sporten og bylivet i 8382.

Relaterede artikler

Vejret i 8382

Hinnerup
overcast clouds
6.6 ° C
7.2 °
5.9 °
83 %
8kmh
90 %
ons
6 °
tors
8 °
fre
5 °
lør
10 °
søn
6 °