30. januar 2023

No logo found

No logo found

Friskolen i Hinnerup slår igen dørene op til julemarked

Igen i år afholder Friskolen i Hinnerup julemarked, denne gang den 19.-20. november, og i år har de valgt at udvide åbningstiden, så det er fra 11-16 begge dage.

Konstitueret skoleleder Jeppe Smed udtaler: “Vi er stolte af, hvad vores julemarked har udviklet sig til. I år har vi besluttet at udvide åbningstiden for at kunne byde endnu flere velkomne. Vi glæder os til at vise hele Østjylland, hvordan hver eneste krog af vores gamle bondegård er fyldt med julehygge for alle aldre.”

Det hyggelige julemarked er nemlig fyldt af skønne traditioner, der kan få enhver i julestemning. Der vil være julecafé, levende musik, dans om juletræet, børneboder, værksteder, adventskranse, juletræer, brændte mandler, hjemmelavet marmelade, nisser og meget mere. Mangler du at lave dette års juledekoration, skal du stå for dette års mandelgave, eller mangler du stadig lidt kalendergaver, så har vi alt dette, skriver skolen i en pressemeddelelse.

Der er gratis entre, og evt. overskud fra julemarkedet går til indkøb, som kan glæde og gavne børnene på skolen. Tidligere er det bl.a. brugt til musikinstrumenter og gymnastikredskaber.

Årets julemarked afholdes d. 19. + 20. november 2022, begge dage fra kl. 11:00 – 16:00 på Friskolen, Damsbrovej 11, 8382 Hinnerup

Foto: Friskolen i Hinnerup
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler