1. december 2023

Frivillige er velkomne hos Ældresagen

Alt arbejde i regi af Ældre Sagen er båret af frivillige. Derfor er der hele tiden brug for, at der er tilgang af nye frivillige, som måske endda kommer med nye ideer og ellers kan supplerede de frivillige, der i forvejen gør en indsats.

I Favrskov har Ældre Sagen afdelinger i både Hammel, Hadsten og Hinnerup, og alle tre afdelinger vil i uge 40 fra 2. til 8. oktober holde en såkaldt ”rekrutteringsuge”.

”I den uge, sætter Ældre Sagen i hele landet fokus på rekruttering af frivillige, og vi vil fortælle om den brede palet af aktiviteter, man kan være med til at løfte som frivillig i Ældre Sagen,” forklarer Hugo Strunge Frank, der er formand for Ældre Sagen i Hinnerup, og samtidig er han medlem af Landsbestyrelsen for Ældre Sagen. 

I Hammel, Hadsten og Hinnerup har de tre lokale afdelinger af Ældre Sagen planlagt forskellige aktiviteter, som de håber, kan friste andre til at møde frem og få en uforpligtende snak om de forskellige muligheder der er for frivilligt arbejde.

I Hammel er der ”åbent hus” i InSide mandag 2. oktober kl. 14-16. Her kan interesserede kigge ind til en kop kaffe og en snak om det at være frivillig i Ældre Sagen og høre om de konkrete områder, hvor det vil være dejligt med flere frivillige. Et lignende arrangement finder sted i  Hinnerup i Brogården tirsdag 3. oktober kl. 13.30 til 15.30, hvor der bliver budt på kaffe og lagkage. Ældre Sagen i Hadsten har en stand i Sløjfen onsdag 4. oktober i tidsrummet 13-15.30.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler