26. januar 2022

Hinnerup Garden dyster om DM fredag og lørdag

Fredag og lørdag skal Hinnerup Garden dyste om DM i 1. division, mod andre orkestre fra hele landet, når Musikhuset og Symfonisk Sal lægger hus til det store arrangement.

Der er fire rækker man kan stille op i, og Hinnerup Garden er med i 1. division, som er den næstbedste række. Elitedivisionen er bedst, men her kan man ikke kvalificere sig til, her bliver man udvalgt til at deltage.

“Vi startede oprindeligt i 3. division, og har så spillet os op i rækkerne, og fredag og lørdag går det så løs i Musikhuset og Symfonisk Sal, og det er noget vi ser frem til. Alle er velkomne og der er gratis entre begge dage”, fortæller Dorthe Pieper, der er leder af Hinnerup Garden.

I går var der opvarmningskoncert med Aarhus Brass Band, og planen var oprindeligt, at der skulle have været tilskuere med, men grundet det stigende smittetal med Corona, valgte man at afvikle den uden publikum.

“Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi måtte aflyse i forhold til publikum, men når vi er så tæt på DM, så forsøger vi så godt som vi nu kan, at forhindre smitte. Det ville være ekstra ærgerligt, hvis flere i orkestret blev syge, så derfor spillede vi uden publikum. Fredag og lørdag er alle velkomne, og vi glæder os til at spille for en masse mennesker i Aarhus”

Der er planlagt forskellige arrangementer i den kommende tid, blandt andet spiller man i Hinnerup til juletræstænding den 26. november, lige som man satser på, at afvikle en julekoncert i starten af december.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8382

Hinnerup
overcast clouds
6.6 ° C
7.2 °
5.9 °
83 %
8kmh
90 %
ons
6 °
tors
8 °
fre
5 °
lør
10 °
søn
6 °