27. maj 2024

No logo found

No logo found

Hinnerup Sommerskole

Et genialt tilbud til 9-18 årige messingblæsere og slagtøjsspillere.

I Søften Kultur- og Idrætscenter kan du fra den 31. juli til den 3. august få 4 dage for fuld udblæsning med undervisning, sammenspil, musiklege og masser af sjov.

På sommerskolen møder du professionelle instruktører. Du får niveaudelt undervisning individuelt og i grupper, spiser sund og lækker mad, møder og hygger med nye og gamle venner, bliver bedre til at spille, bliver udfordret, kan være super-brass-band-nørd i nogle dage sammen med andre nørder og du kommer i topform inden sæsonen starter i dit orkester derhjemme.

Sommerskoledeltagere (Foto lånt fra Hinnerup Sommerskoles hjemmeside)

Der bliver også plads til at lege, spille bold, quizze, lave music mind games, hygge, lave underholdning for hinanden og i det hele taget bare have det supersjovt.

Det hele starter søndag d. 31. juli med indtjekning fra kl. 13 og kulminerer onsdag d. 3. august, hvor der holdes et brag af en afslutningskoncert for forældre og andre interesserede kl. 18.30 til 20.30.

Alle mellem 9 og 18 år, der spiller enten Eb-cornet, Bb-cornet, flugelhorn, althorn, bariton, euphonium, trombone, tuba eller slagtøj kan deltage i sommerskolen. Spiller du slagtøj kan du deltage i et specialkursus som både har deres eget sammenspilshold men også spiller sammen med sommerskolens øvrige sammenspilshold.

Hvis du er mellem 18 og 21 kan du ansøge op at blive Ung Hjælper på sommerskolen. Læs mere her

Det hele koster kun 1190,- kr som dækker mad, overnatning, undervisning og nodemateriale. Med i prisen får du en lækker t-shirt, så vennerne derhjemme også kan se, at du har været på Hinnerup Sommerskole.

Den perfekte afslutning på din sommerferie.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler