23. september 2023

No logo found

No logo found

Kom til Sankt Hans aften ved Hinnerup Sognegård

Om godt en uge er det Sankt Hans aften, og i Hinnerup kan man blandt andet fejre aftenen ved Kirken i Hinnerup. Om det så ender med, at der bliver bål, eller om det grundet tørken må udsættes til næste år, er endnu for tidligt at sige.

Kirken i Hinnerup er vært for et Sankt Hans-arrangement i samarbejde med Lions Club Dr. Dagmars Kilde. Aftenen begynder kl. 19.00 og Lions Club Dr. Dagmars Kilde står for god forplejning aftenen igennem, så gem plads i maven til lækkerier derfra, lyder det fra Kirken i Hinnerup. 

Indtægterne for aftenens salg af mad og drikke går til humanitære formål. Der bliver tid til musik og fællessang både før og efter båltalen. 
Kl. 20.00 holder Morten Bang, formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Favrskov Kommune, båltalen, hvorefter bålet, måske, tændes og midsommervisen synges efterfølgende.

Der vil også være et lille bålsted til børnene og gratis snobrød. Så tag familien med til et par hyggelige timer fredag d. 23. juni kl. 19-21 i Hinnerup Sognegård, Ådalsvej 10. 
Tag gerne et tæppe eller en stol med, hvis I vil sidde ned.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler