24. september 2023

No logo found

No logo found

Musik og Sjov for de 8-13 årige

Hinnerup Garden har i dagene mandag d. 31/7 – onsdag 2/8 2023 et spændende tilbud på programmet i Søften Kultur- og Idrætscenter.

Hinnerup Garden giver 22 børn i alderen 8-13 år mulighed for at lære at spille på forskellige instrumenter, og give dem oplevelsen af at være en del af et musikalsk samspil, der kulminerer ved en fælles koncert.

Herudover er der i tilbuddet fokus på nye relationer, lege, marchundervisning og sjove aktiviteter både udenfor og indenfor. Sommerferietilbuddet afholdes sideløbende med Hinnerup Sommerskole, som er for de børn og unge der kan spille i forvejen. Børnene undervises af professionelle instruktører og unge hjælpere fra Gardens sommerskole.
Det hele koster kun 100 kr. og alle deltagere får en t-shirt.

Løs mere på Hinnerup Gardens Facebookside.

Tilmeldingen til Musik & Sjov har allerede nået sit maksimum på 22 børn men hvis du ikke nåede det, så kan du prøve at kontakte formanden for at høre om der kan blive en plads på formanden@hinnerupgarden.dk 

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler