29. marts 2024

Beboerne på Solhøj fik fortalt gode minder gennem forestilling

I går var der teaterforestilling på plejecenter Solhøj i Hammel, hvor beboerne blev udstyret med høretelefoner, så de kunne være tilskuere til forestillingen, der foregik i det fri.

Der var meget, de ældre beboere kunne genkende med glæde, da Tommy Nielsen i går besøgte plejecenter Solhøj i Hammel med forestillingen ‘Husker’. Tommy Nielsen er direktør for teatret Magistraten i Silkeborg. Tilhørerne fik høretelefoner på, og med forhenværende statsminister Poul Nyrup Rasmussen talende i ørerne, blev beboerne budt velkommen til en helt almindelig dag, som den eksempelvis kunne have set ud i 60-ernes Danmark, skriver Favrskov Kommune på deres facebookside.

Her var både bageopskrifter og morgenrutine sat på verserim, og dagens dont blev suppleret med musikalske klassikere som ’I mormors kolonihavehus’ og ’Alle sømænd er glade for piger’. Undervejs var der plads til både gråd og grin – og også en enkelt svingom.

Foto: Favrskov Kommune
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler