24. februar 2021

“Det er jo ikke til at sige hvor længe dette her kommer til at vare

Sådan lød det fra John Nielsen, der driver OnlineSynlighed.dk og han gentager derfor sin anbefaling til den lokale handel om at lægge varer ud på den web-handelsløsning FavrskovOnline som han etablerede sidste år, da corona gjorde sit indtog.

Der er mange der har fået et godt udbytte af at sælge sine varer den vej fortæller han. Der er solgt mere end 1600 varer på siden over det sidste år og der er sågår en der har fået så stor succes med mad ud af huset via Favrskov Online, at han kort tid efter valgte at få sin egen web-løsning. 

“Det viser, at det jo også kan være en nem måde at prøve web-handlen af på. Det er gratis og vi vil meget gerne være butikkerne behjælpelige med at lægge deres varer på de første gange” lyder det velvilligt fra John Nielsen. “Jeg kan næsten ikke holde ud at tænke på, hvis vi har butikker der må lukke helt, fordi de ingen omsætning har og derfor vil jeg gerne slå et nyt slag for den løsning vi skabte sidste år” siger han.

“Flere af de lokale butikker er faktisk rigtig gode til at være aktive på de sociale medier”, roser John Nielsen. “Her fortæller de om nyheder og giver muligheder for at bestille varer der kan hentes ved bagdøren. Derved holder butikkerne sig frisk i erindringen hos deres kunder. På samme måde kan butikkerne jo erindre om, at nogle af butikkens varer også kan bestilles på Favrskov Online. På den måde hjælper de med at udbrede kendskabet til den lokale webhandelsmulighed og det gavner jo alle. For mig at se er det ikke et enten eller. Det er et både og. Og når vi ikke ved, hvor længe det her kommer til at vare vil jeg da opfordre til at give det et nyt skud. Der er jo alt at vinde.” 

Håndsrækningen Favrskov Online blev skabt sidste år og giver stadig mulighed for køb af alt fra undertøj, over bøger til vinkurve, håndsprit, lynghonning og gymnastikbolde fra de lokale butikker og klinikker. Men der er potentaile til meget mere.

Jeg spørger John Nielsen om man kunne forestille sig, at den lokale handelsstandsforening nedsatte et udvalg, som så bliver lært op i at bruge sitet, svarer han. “Ja, bestemt. Vi vil kun hilse det velkommen, hvis der er repræsentanter fra den lokale handel der vil gå aktivt ind i at videreudvikle det potentiale der kan være. Og hvis vi kan bidrage ved at lære dem op, gør vi naturligvis meget gerne det.”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8450

Hammel
overcast clouds
11.4 ° C
12.8 °
10 °
75 %
3.1kmh
100 %
ons
11 °
tors
11 °
fre
8 °
lør
9 °
søn
9 °