28. januar 2021

Kunderne har talt – No. 28 begynder at holde aftenåbent

De fleste virksomheder har som minimum en facebookside, hvorfra de kan fortælle om deres virksomhed, og hvor deres kunder har mulighed for at kontakte virksomheden. Flere og flere har også instagramprofiler, hvor de i billeder og lidt tekst, kan beskrive hverdagen.

Men, hvad kan man ellers bruge de sociale medier til? Tja, man kan jo spørge sine følgere på instagram, når man selv er lidt i tvivl, om man skal begynde at holde åbent om aftenen. Som sagt, så gjort, og det har resulteret i, at Plantesalonen No. 28 i Søndergade i Hammel, fra onsdag begynder at holde åbent onsdag og torsdag til klokken 20, dog kun i denne periode med diverse restriktioner.

“Der er en del dage lige for tiden, hvor der er ret stille om formiddagen, og så tænkte jeg, at måske kunne det være en idé at holde aftenåbent et par dage om ugen. Så jeg lavede en meningsmåling på instagram, og 62 procent sagde ja, hvilket i min verden er en klar overvægt, og nu giver jeg det så et skud. I en tid med hjemmearbejde og hjemmeskole, så kunne det jo godt være, at man havde brug for lidt luft enten før eller efter aftensmaden, og så kan man komme herind og få en kaffe med i hånden”, fortæller Louise Sønderkjær, der er indehaver af No. 28.

Plantesalonen har haft åbent siden 1. december, så det har været en uforudsigelig tid at starte i, men i følge Louise, så har det gået over al forventning, og heldigvis for hende, er hun ikke ramt af nedlukning indtil videre.

“Jeg har fået en rigtig fin start, selvom at jeg lige nåede at gå lidt i panik, da nedlukningen blev varslet. Jeg fandt dog heldigvis hurtigt ud af, at jeg bliver betragtet som en butik der primært sælger fødevarer, så derfor er jeg indtil videre sluppet uden om at skulle holde lukket”, siger Louise, der ud over kaffe også sælger vin, delikatesser samt et stort udvalg af planter i alle mulige varianter.

“Jeg må dog ike have siddende gæster herinde lige nu, så den del er lukket ned, men ellers er det samme koncept”

Har ikke et sekund fortrudt

Efter lidt over en måned, er det måske for tidligt at konkludere, om det at være selvstændig er lykken, men Louise konkluderer foreløbigt, at det er præcis, som hun havde håbet på, og har svært ved at finde noget, der har overrasket hende negativt.

“Det er blevet lige som jeg havde tænkt, og jeg har ikke et sekund fortrudt. Jeg nyder virkelig at være herre i eget hus, og selv kunne bestemme det hele. Jeg skal ikke stå til regnskab for andre end mig selv, og der er ikke langt fra tanke til handling, og det er jeg ret begejstret for, så selvom at tiden lige nu er lidt uforudsigelig, så er jeg glad for at jeg sprang ud i det. Det er heller ikke til at vide, om jeg kunne få lokalet, hvis jeg havde ventet et halvt år, til det hele måske er blevet mere normalt. Nu var lokalet der til den rigtige pris, og så var der faktisk ikke så meget at spekulere over”, lyder den klare analyse fra Louise.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8450

Hammel
broken clouds
-0.8 ° C
0 °
-1.7 °
91 %
1.3kmh
82 %
tors
-0 °
fre
-0 °
lør
1 °
søn
3 °
man
-1 °