28. januar 2021

Lokal maskinhandel i vækst

Da WekoAgro Machinery, der før hed StrocoAgro og som er beliggende på Viborgvej i Voldby i august 2020 købte Hoven Maskinforretning var det det tredje opkøb på få år. I 2019 købte man Powtec som sælger maskiner til kartoffelproduktion og i 2014 Agrodan, der er specialiseret i ammoniakløsninger. WekoAgro har de sidste 20 år været eneimportør af det førende mærke Horsch, der er maskiner til jordbearbejdning og har endvidere importen af Annaburgervogne og SIP til græsbearbejdning. Med det nye produktprogram har WekoAgo en stærk portefølje af specialiserede maskiner til landmanden.

“Vi har ikke en opkøbsstrategi”, har WekoAgros direktør Tom Myrdal udtalt “men Hoven Smede- og Maskinforretning A/S var et oplagt valg, når man ser på vores produkt-pallette af maskiner og tilbehør til landbrug og maskinstationer. Vi kendte også virksomheden fra flere års samarbejde om projekter, og den vil køre videre fra lokalerne i Hoven”.

Virksomheden er ejet af bestyrelsesformand Christian Dybdal Christensen og lensgreve Bendt Wedell og beskæftigerf nu ca. 55 medarbejdere på tre adresser; Hammel, Bording og Hoven.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8450

Hammel
clear sky
-3.1 ° C
-2.2 °
-3.9 °
90 %
3.6kmh
0 %
tors
-0 °
fre
-1 °
lør
1 °
søn
2 °
man
-1 °