28. januar 2021

Midlertidigt stop for kontantbetaling i bus og Flextrafik

Fra og med i dag, er det midlertidigt ikke længere muligt, at betale med kontanter i bussen samt Flextrafik. Det sker som følge af de seneste Corona-restriktioner.

Det er Midttrafik der har besluttet, at suspendere det kontante billetsalg hos buschaufføren midlertidigt, grundet de nye afstandskrav som regeringen er kommet med. Beslutningen er taget for at beskytte chaufførerne mest muligt, så de fortsat kan varetage den kritiske infrastruktur, som busserne udgør i samfundet. Det skriver Favrskov Kommune på deres hjemmeside.

Som en midlertidig mulighed, kan man betale med MobilPay, mens Midttrafik også henviser til Rejsekortet, Midttrafik App samt Midttrafik Webshop. Midttrafik opfordrer ældre kunder til at få hjælp af en pårørende til bestilling af et pensionistkort eller et rejsekort. 

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8450

Hammel
clear sky
-3.1 ° C
-2.2 °
-3.9 °
90 %
3.6kmh
0 %
tors
-0 °
fre
-1 °
lør
1 °
søn
2 °
man
-1 °