17. juni 2024

12 nye boliger indviet på Solhøj i Hammel

I går eftermiddags var der indvielse på 12 nye boliger på Plejecenter Solhøj i Hammel, således at Solhøj nu er i tre etager, hvilket giver de kommende beboere en fantastisk udsigt over Hammel.

Oprindeligt var Plejecenter Solhøj kun to etager, men manglende plads har altså gjort, at man har bygget en ekstra etage på, hvilket har skabt 12 nye boliger, som bliver taget i brug 1. august. Således er der nu 72 boliger og 72 beboere. Plejecenter Solhøj blev taget i brug i 2019 og er centralt placeret i Hammel.

I går blev der holdt en mindre reception for at fejre at byggeriet er slut, og her blev der klippet et rødt silkebånd af borgmester Lars Storgaard samt direktør for Social & Sundhed, Ulrik Johansen, inden der efterfølgende blev mulighed for at tage et nærmere kig på de nye boliger samt få en kop kaffe og lidt kage.

Foto: Favrskov Kommune
Foto: Favrskov Kommune
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler