2. december 2023

15. dec: Vi var næsten færdige og så begyndte vi igen

Ikke nok med, at der er rigeligt med kunder der skal have lagt gulv for tiden, så er der også travlt i butikken hos Garant Gulve i Hammel, hvor de også har været i gang med en mindre ombygning, og faktisk stadig er det, da de hele tiden får nye idéer.

Med ti dage tilbage inden juleaften, ånder alt fred og idyl, da ByensNyt mandag morgen besøger Garant Gulve, hvor Randi og René tager i mod. Men, som de forsikrer om, så er der nok at se til, både i forhold til kunder og en mindre ombygning af butikken, der trækker lidt ud.

“Vi var næsten færdige, og så begyndte vi igen, fordi der var en der fik en god idé, som gjorde, at vi så skulle noget helt andet. Nu går vi så og venter på nogle klinker der er i restordre, hvilket har gjort, at vi har rykket rundt på noget andet, men nu ser vi lige hvordan og hvorledes, men det skal nok blive færdigt”, forsikrer både René og Randi.

De kan fortælle om et travlt år, hvor der ikke har været så mange kunder i selve butikken, men der har stadig været travlhed, og folk har været mere beslutsomme end tidligere.

“Vi har bestemt ikke kedet os, og der har været nok at se til, især da nedlukningen kom. Der fik folk mere tid til overs, og så har de været inde på hjemmesiden og fået inspiration. Vores montør har haft drøntravlt, og dem der er kommet i butikken, har været meget beslutsomme og vidst hvad de ville. Om det så har været gulv eller nye gardiner, så har de haft en plan, og vi har kunnet mærke, at de har været beslutsomme”, fortæller René, der er butikschef.

Når nu Corona alligevel skulle komme, så har der været lidt fordele ved det hist og pist. For eksempel har det ikke været svært at få fat på kunderne, og de har stort set altid været hjemme, når der skulle måles op.

“Mange har jo arbejdet hjemmefra og gør det i manges tilfælde stadig, så det har ikke været noget problem, at træffe folk og få lavet aftaler med dem omkring opmåling, fordi de er der jo alligevel. Vi ville da helt klart hellere have været Corona foruden, men når det nu engang er som det er, så har der da været fordele, og vi må konstatere, at der har været rigeligt at se til”

I mens vi står og snakker, kommer montøren Søren forbi, og han kan bekræfte, at der har været nok at se til, og alle tre fortæller samtidig, at kunderne har været gode til at holde afstand og sørge for, at have mundbind på.

“Vores kunder har været rigtig gode til det med mundbind og spritte af, og ude hos folk privat, har de også været gode til at holde afstand, så begge parter har følt sig sikre. Det har virkelig været beundringsværdigt, og vi kan heldigvis, syv ni tretten, sige os fri for at have haft smitten inde på kroppen, så vi har ikke noget at klage over”, fortæller de samstemmende.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler