27. maj 2024

16. dec: “Der sker så meget positivt i Hammel for tiden”

I ByensNyts julerundtur i 8450, er vi havnet ved John Frandsen Hammel, der, i lighed med andre ejendomsmæglere, oplever, at der er stor søgning mod 8450 Hammel, hvor de mange positive tendenser, som er skudt frem de seneste år, lige nu udmønter sig i antallet af solgte boliger.

Med frygt for, at vi gentager os selv, så har 2020 været et godt år, hvis man er ejendomsmægler, hvilket de i den grad kan nikke genkendende til hos John Frandsen i Hammel, hvor Jacob Laage Andersen holder til.

“Det bliver et rekordår for os, det ligger helt fast. Lige nu er vi på 158 handler, hvoraf de 106 er i postnummeret 8450, mens vi har en del salg i både Gjern og Fårvang, der ligger uden for 8450. Der sker så meget positivt i Hammel for tiden, både med det nye Tema-center, Dommerparken, Hammel GF, InSide og så videre, hvilket i høj grad smitter af på interessen for at flytte hertil, både fra Aarhus, men også Viborg, hvor vi oplever stigende interesse fra”, fortæller Jacob til ByensNyt, hvorefter han tilføjer:

“Der er mange der ikke kender Hammel, men vi kan mærke, at det begynder at vende, og dem som måske kigger på byer som Mårslet og Harlev, de er blevet nemmere at overbevise om, at Hammel er værd at flytte til, og det skyldes helt klart at der er så mange muligheder i byen”

Med godt en uge til juleaften, skulle man tro, at julefreden lige så stille ville sænke sig over kontoret i Østergade, men det er langt fra tilfældet, og Jacob forventer, at der også hen over julen, bliver rigeligt at se til.

“Vi har ikke lukket mellem jul og nytår, så vi har bemanding på hver dag, og vi har set de andre år, at juledagene også bliver brugt på at se på bolig, så vi er klar til at tage i mod hele julen. Jeg tænker, at der nok bliver stille nytårsaften og 1. januar, men ellers har jeg på fornemmelsen, at vi ikke kommer til at kede os de andre dage”, lyder det fra Jacob med et stort smil, der håber på, at der bliver tid til en øl eller to den 23. december:

“Vi plejer at mødes med de andre kontorer i Favrskov, men i år har vi valgt at holde os adskilt, så vi minimerer chancen for at blive smittet. Vi når ikke nogen julefrokost, men mon ikke, vi lige når en juleøl eller to den 23. december, det satser jeg i hvert fald på”.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler