21. maj 2024

17. dec: Det har været overvældende at opleve

2020 lakker stille og roligt mod ende, og i byens største forening, Hammel GF, har julefreden noget ufrivilligt allerede sænket sig over klubbens mange hold. Det har været et turbulent år, men de frivillige har taklet den megen modgang med bravour.

De har været lukket ned, så delvist åben, så helt åben, delvist nedlukket, for så til slut at blive helt lukket ned igen. Det har langtfra været nogen nem sæson for Hammel GF, og der er trukket store veksler på de frivillige i byens klub.

“Det har ikke lige frem været vores år, det kan man vist roligt sige. Det har været meget omskifteligt, og der har til tider været noget at forholde sig til, nærmest hver dag. Det har givet meget ekstra arbejde til vores medlemmer og vores frivillige trænere, hvor det har været overvældende at opleve, hvordan de bare har kastet sig ud i det, og påtaget sig mange ekstra opgaver, uden at gøre vrøvl. Det har virkelig været rørende”, lyder det fra Allan Bo Andresen, der er eventchef i Hammel GF, der tilføjer:

“Der er ikke blevet gået på kompromis med noget som helst, og der er blevet sprittet af og rengjort til den store guldmedalje. Også hatten af for medlemmerne, der er blevet ved med at komme, og har haft fuld forståelse for, at noget er blevet aflyst, eller at der ikke kan være så mange på holdene. Det har været fedt at se, hvordan vi som forening har stået sammen, og hjulpet hinanden på kryds og tværs af holdene”

Den ene ulykke kommer sjældent alene, så da man efter sommerferien var klar til at åbne op igen, kom der en vandskade i Hal 3, hvilket har gjort, at hallen har været ude af drift i hele efteråret, og først er klar i starten af 2021.

“Lige i øjeblikket er de i fuld gang med at lægge det nye gulv på, så det lader til, at den snart står klar. Vi fik samlet midler ind til, at få lavet en nedsænket trampolin i hallen, så når det nu endelig skulle være, så er der jo kommet noget positivt ud af det, fordi nu får vi virkelig en fed hal med nyt gulv og trampolin, så det glæder vi os rigtigt meget til”, lyder den positive melding fra Allan.

Hal 3 er snart klar til igen at blive indtaget, og nu med nedsænket trampolin.

Aflysning af events

Hammel GF er kendt vidt og bredt for deres mange arrangementer, blandt andet Hammel Hestemarked, der måtte aflyses i år, lige som mange andre ting også er blevet det, hvilket naturligvis ærgrer Allan Bo Andresen.

“Det har da ikke været sjovt, at vi har skulle aflyse mange af vores events, som Hammel Hestemarked og vores julebal 1. juledag, men der har jo ike været andre muligheder, og så håber vi på, at vi kan komme stærkt tilbage i 2021.Vi skulle også have afviklet DM i badminton for ungdomshold, hvilket heller ikke var muligt, så det har lidt været aflysning på aflysning, hvilket har gjort det til et noget specielt år”, lyder det ærligt fra Eventchefen.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler